Gezelligheid!

Topsport

Hou je van paarden, pony’s en de springsport?

Dan mag je Jumping Tolbert niet missen!

Wedstrijden op hoog niveau, leuke stands, lekker netwerken en genieten met familie en vrienden. Zet dit grootse outdoor event dat wordt gehouden van 23 t/m 28 augustus dus zeker in je agenda.

Grote prijs van Tolbert gewonnen door Marriët Smit Hoekstra!

Grote prijs van Tolbert 1.40 is gewonnen door Marriët Smit-Hoekstra met haar paard Duco Z. Een wagen met maar liefst 20 midibalen hooi (t.w.v. € 600,-). zal door onze hoofdsponsor Hummel bij haar thuis af worden geleverd.

Marriët pakt met Jerina de winst in de 1.35m

Marriët Smit-Hoekstra had een goede middag Tolbert.  Met Wandro´s Jerina was ze de snelste in de 1.35m. Daardoor ging ze er naast de winst, ook vandoor met de zeer luxe ereprijs: een top kwaliteit boxspring, helemaal compleet en volledig slaapklaar.

Hoofdsponsor: Loonbedrijf Hummel, uit Tolbert

Deze jonge ondernemer ondersteund het hele concours en draagt ons een warm hart toe. Daan Hummel en zijn mederwerkers richten zich met de nieuwste machines met name op de agrarische sector en veel voorkomende werkzaamheden in elk seizoen.

Spring 
jij mee?

Ga je de competitie aan met jezelf of ga jij voor de mooie prijzen?

Dit prachtig concours met een zeer gevarieerd programma is daarvoor dé plek. Ervaar zelf welke (extra) boost de energie van Jumping Tolbert jou brengt! Waar zien we jou in actie?

Volg alle uitslagen ook online en op onze socials!

Dagen

Rubrieken

Wij wensen iedereen een succesvol concours!

HOOFDSPONSOR
Jumping_Winnaar

Loonbedrijf Hummel kan door zijn slagkracht snel reageren op de wensen van alle klanten.

Van grondverzet tot agrarisch loonwerk!

Sponsoroverzicht

Maak kennis

met alle sponsoren!

Kansen als bedrijf

Als bedrijf jezelf presenteren in een schitterende entourage met de springsport als decor? Wij bieden diverse opties om jouw bedrijf bij een goed publiek in de schijnwerpers te zetten. Mail of bel ons om de mogelijkheden te verkennen.